درصد مواد مغذی آوامیت
ماده خشک:۸۸-۹۰
رطوبت : ۱۰-۱۲
پروتئین خام (درصد ماده خشک) :۳۰-۳۲
پروتئین عبوری (درصد پروتئین خام) : ۶۲-۶۵
پروتئین غیر عبوری (درصد پروتئین خام) :۳۵-۳۸
NDF (درصد پروتئین غیر عبوری) : ۶۴-۶۷
ADFICP (درصد پروتئین خام) : ۶/۲
NDICP (درصد پروتئین خام) :۱۱/۴۰
درصد پروتئین نامحلول :۱۴-۱۶
الیاف خام :۲/۲
آرژینین :۷/۸۲
متیونین:۱/۸۱
لیزین :۱/۳۱
ترئونین: ۱/۶
هیستیدین:۰/۹۱
تریپتوفان : ۰/۲۸
ایزولوسین :۱/۷۲
والین : ۱/۸۸
| درصد ماده خشک | ترکیبات |
| ۲/۴ | کربوهیدرات |
| ۳۰-۲۵ | NDF |
| ۲ | ADF |
| ۵ | NFC |
| ۳۳-۳۵ | چربی خام |
| >۹۰ | کلسیم |
| ۳۰-۳۵ | فسفر |
| >۲۰ | سدیم |
| --- | اسید چرب لینولئیک |
| ۳۰-۴۰ | اسید چرب پالمتیک |
| ۰/۰۲-۰/۰۸ | اسید چرب اولئیک |
| ۲/۵-۲/۸ | محتوی فروز |
| ۱/۶-۲/۱ | انرژی خالص شیری۲ (مگاکالری در کیلوگرم ماده خشک)
| ۱/۷-۱/۹ | انرژی قابل متابولیسم (مگاکالری در کیلوگرم ماده خشک)
زایش و شروع شیردهی باعث ایجاد پاسخهای التهابی فیزیولوژیکی میشود که برای انتقال وضعیت آبستنی به شیردهی لازم است. از طرفی، محیط هورمونی حوالی زایش با مصرف ماده خشک مصرفی منجر به کمبود مواد مغذی و انرژی میگردد. در کنار افزایش تولید شیر گاوهای شیری بعد از زایش، نیازهای آبستنی نیز شدیداً تحت تأثیر قرار میگیرد. به همین دلیل، استفاده از مکملهای خوراکی ویژه در این دوره که بتواند این نیازها را برطرف کند، ضروری به نظر میرسد. استفاده از محصول آوامیت که حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتامینهای محافظت شده است، به طور کلی تولید آنزیمهای مرتبط با عملکرد تولید مثلی و تولیدی را افزایش میدهد. همچنین، وضعیت بدن و سلامت آبستنی را نیز بهبود میبخشد. قابل ذکر است، زمانی که این محصول برای جایگزینی بخشی از منابع چربی گران قیمت بهره استفاده شود، هزینه خوراک را کاهش داده و درآمد را نسبت به هزینه خوراک، بهبود میبخشد.
مکانیسم عملکرد ویتامینها و محافظت شده آوامیت
مزايا
بهبود عملکرد تولید مثلی
بهبود عملکرد کبدی (LF)
حاوی مواد معدنی محافظت شده درشکمبه با توجه به بافتیه NASM
کاهش مواد مغذی در جهت بهبود تولید و تنش گرمایی در گاوهای شیری
تأمین اسیدهای آمینه ضروری برای تولید شیر
بهبود تعادل مناسب اسیدهای چرب در جیره
توصیه مصرفی:
در گاوهای پرشیر برای افزایش راندمان تولید مثل با توجه به تعادل مواد مغذی جیره، در دوره آماده به زایش ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم به ازای هر راس دام در روز و در اوایل شیردهی ۳۰۰ تا ۷۰۰ گرم به ازای هر راس دام در روز مصرف شود.